x
02 november 2023

Game Of Your Life: krachtige koppeling tussen voetbal en mentale gezondheid bij meiden

Het Philips Stadion in Eindhoven was 3 juni jongstleden het decor van de UEFA Women’s Champions League Final (UWCLF). Met een fantastische wedstrijd en mooie voetbalsfeer was het een geslaagde finale. Via het programma Game Of Your Life hebben we echter laten zien dat het evenement verder ging dan 90 minuten voetbal. De sport en het evenement boden een prachtig podium voor de start van dit sociaal maatschappelijk programma. We hebben de UWCLF ’23 aangegrepen om een krachtige koppeling te maken tussen voetbal en de mentale gezondheid van meisjes en jongvolwassen vrouwen.
08 november 2023

WISE - De maatschappelijke waarde van topsport

Er is groeiende aandacht voor de maatschappelijke waarde van topsport. Hoe die maatschappelijke waarde maximaal te benutten is doorgaans nog niet altijd duidelijk. Daarom ontwikkelen wij een praktische aanpak om hiermee concreet aan de slag te gaan.
17 augustus 2023

More2Win helpt bij creëren duurzame standaard European Para Championships

De missie van European Para Championships is het creëren van een nieuwe standaard voor Paralympische sporten wereldwijd. De afgelopen maanden hebben we als More2Win de organisatie van de EPC van advies voorzien op het gebied van duurzaamheid.
09 juli 2023

M2W Impactrapport 2022

Een positieve sportsector, die de maatschappij meer geeft dan ontneemt. Dat is onze droom. Omdat wij geloven in de kracht van sport. Omdat we weten dat twee derde van de mensen op deze aardbol fan is van sport. Omdat de combinatie van deze twee gigantische potentie heeft om een positief verschil te maken. Om dat verschil te kunnen maken, móéten we aan de slag met het gehele ecosysteem van de sport. Bestaande uit bonden, clubs, atleten, competities, sponsoren en overheden. En dat in een samenspel waar menig topteam jaloers op is.
09 juli 2023

Tim's sabbatical

Met veel enthousiasme zwaaien we Tim uit voor zijn sabbatical. Het door hem neergelegde fundament van More2Win gaan we het komende jaar met plezier uitbouwen. Wanneer hij over een jaar terugkomt, zal ie z’n ogen uitkijken!

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.