x
17 augustus 2022

Kom naar de Groene Karavaan finishpleinen tijdens La Vuelta

Ben jij wielerfan en kom je dit weekend naar de finish van de Vuelta etappes? Bezoek dan ook de La Vuelta Duurzaamheidspleinen in het finishgebied op 19, 20 en 21 augustus.
23 juli 2022

Met More2Win naar de Sport Positive Summit in Londen

Begin oktober vindt de jaarlijkse Sport Positive Summit plaats, wereldwijd wel een van dé toonaangevende conferenties op sport en duurzaamheid. Samen met Teamplayers Concepts hebben wij het initiatief opgepakt om rondom die Summit een studiereis samen te stellen en met een groep (ca 20) Nederlandse organisaties naar Londen af te reizen.
01 juli 2022

Brabantse sportevenementen slaan handen ineen om te verduurzamen

Sportevenementen en duurzaamheid zijn sterk met elkaar verbonden. Zo ervaren evenementen bijvoorbeeld steeds vaker de negatieve gevolgen van klimaatverandering, zoals het sporten in steeds extremere weersomstandigheden. Daarom slaan de Provincie Noord-Brabant en vijf topsportevenementen de handen ineen om meer aandacht te vragen voor duurzaamheid in de sport en ervoor te zorgen dat deze evenementen zo duurzaam mogelijk georganiseerd worden. More2Win begeleidt deze evenementen samen met Copper8 en Green Leisure Group in een 3-jarig traject.
29 juni 2022

Nog geen Formule E-race in Nederland, wel lancering impactprogramma's redesign.life

Er racen in 2023 nog geen elektrische Formule E-wagens door de straten van Eindhoven, wel lanceren de initiatiefnemers samen met More2Win de eerste impactprogramma’s onder de overkoepelende naam redesign.life’!
21 januari 2022

Breed programma tegen eenzaamheid rondom WK Dammen

Ondanks deze onzekere periode met veel onduidelijkheid voor de toekomst startte 5 januari 2022 het WK Dammen in Eindhoven, op de High Tech Campus. De titelstrijd ging tussen de Nederlander Roel Boomstra en de Rus Alexander Shvartsman. Maar wellicht belangrijker nog starten we een programma tegen eenzaamheid.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.