x
28 september 2020

Michiel van Rijn van Alkemade versterkt More2Win

Michiel Van Rijn van Alkemade (1982) versterkt per oktober het team van social enterprise More2Win waar hij samen met oprichter Tim van Dooren het directieteam gaat vormen. De afgelopen 5 jaar was Michiel partner bij Techonomy/SportsCloud, daarvoor w
10 juli 2020

Aftermovie: Officiële start Petanque op de Parade

De Europese Kampioenschappen Petanque 2022 vinden pas over twee jaar plaats, maar nu al is ’s-Hertogenbosch in de ban van petanque. Vrijdag vond op de Parade het officiële tekenmoment plaats voor de komst van de EK Petanque 2022 naar ‘s-Hertogenbosch. Huib van Olden, wethouder sport van de Gemeente ’s-Hertogenbosch: “We willen niet wachten tot 2022, maar ’s-Hertogenbosch nu al van de petanquesport laten genieten.” En More2Win sluit zich daar als officieel maatschappelijk partner volledig bij aan.
24 mei 2020

De maatschappelijke waarde van Sport

De stadions zijn leeg, maar ‘de sport’ stond deze week meer in de spotlights dan ooit. Niet als de belangrijkste bijzaak van het leven, maar als het voornaamste medicijn tegen een inactief Nederland. Onze kijk op de maatschappelijke waarde van sport.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.