x
17 december 2020

WK Dammen verbindt generaties in strijd tegen eenzaamheid

De High Tech Campus Eindhoven is vanaf 28 januari 2021 het decor van de wereldtitelstrijd dammen. Regerend wereldkampioen Alexander Georgiev neemt het in een tweekamp op tegen Roel Boomstra. Samen met deze titelstrijd maakt de organisatie zich hard voor de strijd tegen eenzaamheid.
12 november 2020

More2Win voor de Provincie Gelderland aan de slag met duurzaamheid en voeding

In opdracht van de Provincie Gelderland start More2Win om de sportevenementen in de Provincie Gelderland te ondersteunen op het gebied van duurzaamheid en voeding. De blikvangers vormen het WK BMX (2021) en het WK Volleybal Vrouwen (2022).
28 september 2020

Michiel van Rijn van Alkemade versterkt More2Win

Michiel Van Rijn van Alkemade (1982) versterkt per oktober het team van social enterprise More2Win waar hij samen met oprichter Tim van Dooren het directieteam gaat vormen. De afgelopen 5 jaar was Michiel partner bij Techonomy/SportsCloud, daarvoor w
29 oktober 2020

More2Win partner in bidteam Stichting Formula-Eindhoven

De missie om een ​​Formula E-race in Eindhoven te organiseren heeft meer om het lijf dan alleen de race. Het zijn de maatschappelijke uitdagingen van Nederland, en regio Eindhoven in het bijzonder, die centraal komen te staan.
24 mei 2020

De maatschappelijke waarde van Sport

De stadions zijn leeg, maar ‘de sport’ stond deze week meer in de spotlights dan ooit. Niet als de belangrijkste bijzaak van het leven, maar als het voornaamste medicijn tegen een inactief Nederland. Onze kijk op de maatschappelijke waarde van sport.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.