x
02 juni 2021

Creating the dutch legacy - blik vooruit op de Olympische Spelen Los Angeles 2028

Nu, zeven jaar voorafgaand aan de Olympische Spelen 2028 in Los Angeles, zijn we gestart met de verkenning om Nederland zo sterk mogelijk te positioneren als legacy partner voor de LA regio.
31 mei 2021

Uniek Sporten Runs met Nationale-Nederlanden

Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, bewegen is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Nationale-Nederlanden omarmt al jaren de hardloopsport. Onder het motto ‘supporter van alle hardlopers’ zijn ze hoofdsponsor van een aantal van de grootste hardloopevenementen en van het NN Running Team. Onze gedeelde overtuiging is dat sport- en bewegen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Mensen met uiteenlopende beperkingen bewegen echter door diverse omstandigheden nog altijd significant minder dan mensen zonder beperking. Nationale-Nederlanden heeft onze uitdaging opgepakt om samen met ons dit probleem aan te pakken en daarmee de uitspraak ‘supporter van alle hardlopers’ extra kracht bij te zetten.
31 mei 2021

Groen licht voor partnership More2Win met La Vuelta Holanda 2022

Alle seinen staan op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland. En More2Win is opnieuw van de partij!
22 maart 2021

Samen met NOC*NSF de maatschappelijke waarde van topsport vergroten

De Nederlandse topsport presteert mondiaal gezien goed. TeamNL realiseert een recordaantal medailles in een groot aantal sporten.Tegenwoordig zijn echter niet alleen de prestaties, maar ook de maatschappelijke waarde van deze prestaties van belang.
10 maart 2021

NIEUWE VRIENDSCHAPPEN DOOR EK PETANQUE 2022

Met de succesvolle aanvraag bij het net gelanceerde BrabantSport Fonds maken we een vliegende start met het traject. Komende maanden staan in het teken van het opstarten van een pilot deze zomer waarin we het concept gaan toetsen.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.