x
25 juni 2021

NOC*NSF stelt Marcelien de Koning aan als eerste Chef de Emission!

Wat in 2018 tijdens een brainstorm op de bureaus van M2W als wild idee begon, is uitgegroeid tot een ambitieus project dat vandaag zijn wereldprimeur beleeft. NOC*NSF stelt als eerste sportkoepel een eigen Chef de Emission aan. Die eerste chef is drievoudig wereldkampioen en winnaar van Olympisch zilver (Beijing 2008) Marcelien de Koning.
24 augustus 2021

De Gelderland Good Food Kitchen maakt sportliefhebbers fan van plantaardige voeding

Het verduurzamen van de wereld begint mede bij het versnellen van de eiwittransitie. Dit wil zeggen dat méér mensen, váker plantaardig zullen moeten gaan eten. Een plantaardig dieet is namelijk goed voor mens, milieu én klimaat. De Provincie Gelderland, voedselregio bij uitstek, neemt het voortouw in deze eiwittransitie en wil bezoekers van Gelderse sportevenementen stimuleren vaker plantaardig te eten.
02 juni 2021

Creating the dutch legacy - blik vooruit op de Olympische Spelen Los Angeles 2028

Nu, zeven jaar voorafgaand aan de Olympische Spelen 2028 in Los Angeles, zijn we gestart met de verkenning om Nederland zo sterk mogelijk te positioneren als legacy partner voor de LA regio.
31 mei 2021

Groen licht voor partnership More2Win met La Vuelta Holanda 2022

Alle seinen staan op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland. En More2Win is opnieuw van de partij!
22 maart 2021

Samen met NOC*NSF de maatschappelijke waarde van topsport vergroten

De Nederlandse topsport presteert mondiaal gezien goed. TeamNL realiseert een recordaantal medailles in een groot aantal sporten.Tegenwoordig zijn echter niet alleen de prestaties, maar ook de maatschappelijke waarde van deze prestaties van belang.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.