x
01 juli 2022

Brabantse sportevenementen slaan handen ineen om te verduurzamen

Sportevenementen en duurzaamheid zijn sterk met elkaar verbonden. Zo ervaren evenementen bijvoorbeeld steeds vaker de negatieve gevolgen van klimaatverandering, zoals het sporten in steeds extremere weersomstandigheden. Daarom slaan de Provincie Noord-Brabant en vijf topsportevenementen de handen ineen om meer aandacht te vragen voor duurzaamheid in de sport en ervoor te zorgen dat deze evenementen zo duurzaam mogelijk georganiseerd worden. More2Win begeleidt deze evenementen samen met Copper8 en Green Leisure Group in een 3-jarig traject.
29 juni 2022

Nog geen Formule E-race in Nederland, wel lancering impactprogramma's redesign.life

Er racen in 2023 nog geen elektrische Formule E-wagens door de straten van Eindhoven, wel lanceren de initiatiefnemers samen met More2Win de eerste impactprogramma’s onder de overkoepelende naam redesign.life’!
16 juni 2022

WERELDPRIMEUR MET EERSTE GROENE KARAVAAN BIJ LA VUELTA HOLANDA

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. Deze rijdt voor het wielerpeloton uit gedurende op 19, 20 en 21 augustus en bestaat uit alleen maar duurzame voertuigen met een duurzame boodschap.
12 mei 2022

La Vuelta Holanda programma ‘Meer kinderen op de fiets’ succesvol van start

Kinderen belanden steeds vaker op de achterbank in plaats van dat ze de fiets pakken om bijvoorbeeld naar school te gaan. Deze constatering gaat hand-in-hand met het beweegprobleem dat bij kinderen in Nederland heerst. Aan de andere kant zet Nederlandse overheid, de provincies en gemeenten sterk in om internationale fietsevenementen in ons land te organiseren. Zoals deze zomer wederom de start van een grote wielerronde La Vuelta. Met het grote podium dat deze internationale topsportevenementen bieden is dit meer dan genoeg redenen om hier werk van te maken en om te proberen deze kinderen weer terug op de fiets te krijgen.
21 januari 2022

Breed programma tegen eenzaamheid rondom WK Dammen

Ondanks deze onzekere periode met veel onduidelijkheid voor de toekomst startte 5 januari 2022 het WK Dammen in Eindhoven, op de High Tech Campus. De titelstrijd ging tussen de Nederlander Roel Boomstra en de Rus Alexander Shvartsman. Maar wellicht belangrijker nog starten we een programma tegen eenzaamheid.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.