x
10 mei 2023

Maikel Verhaaren versterkt More2Win

Per direct versterkt Maikel Verhaaren het team van More2Win, waar hij samen met Michiel van Rijn van Alkemade en Tim van Dooren het directieteam gaat vormen.
17 oktober 2022

De Wrap Battle tijdens WK Volleybal 2022: leuk, lekker én plantaardig

Het WK Volleybal '22 stond in het teken van gezond, duurzaam en smaakvol eten. In de Gelre Food Plaza organiseerde More2Win een Wrap Battle, i.s.m. de provincie Gelderland en Papendal. Doel: fans inspireren om thuis vaker plantaardig te eten.
01 november 2022

Resultaten Groene Karavaan: een steen in de vijver!

Tijdens La Vuelta Holanda in augustus 2022 organiseerden we ’s werelds eerste Groene Karavaan. Een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan tijdens de wielerronde van Spanje. We blikken terug op een succesvolle uitvoering!
04 oktober 2022

Primeur met Race to Zero voor Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

Als eerste Nederlandse sportorganisatie heeft de Alternatieve Elfstedentocht zich aangesloten bij het UN Sports for Climate Action Framework. More2Win begeleidt de organisatie daarbij de komende jaren.
04 oktober 2022

Iedereen een winnaar bij EK Petanque programma ‘’Nieuwe vriendschappen’’

Het EK Petanque 2022 in ’s-Hertogenbosch, stond in het teken van het terugdringen van eenzaamheid en nieuwe vriendschappen opbouwen. In mei en juni, de aanloop naar het EK, vonden er wijktoernooien plaats in de zes grootste steden van Noord-Brabant. De deelnemers met het beste resultaat mochten deelnemen aan de ultieme finaledag in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de finale werden menig deelnemers aangemoedigd door hun (nieuwe) vrienden en oud-deelnemers, waardoor het doel zichtbaar gehaald was.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.