x
25 juni 2021

NOC*NSF stelt Marcelien de Koning aan als eerste chef d'emission!

Wat in 2018 tijdens een brainstorm op de bureaus van M2W als wild idee begon, is uitgegroeid tot een ambitieus project dat vandaag zijn wereldprimeur beleeft. NOC*NSF stelt als eerste sportkoepel een eigen chef d'emission aan. Die eerste chef is drievoudig wereldkampioen en winnaar van Olympisch zilver (Beijing 2008) Marcelien de Koning.
02 juni 2021

Creating the dutch legacy - blik vooruit op de Olympische Spelen Los Angeles 2028

Nu, zeven jaar voorafgaand aan de Olympische Spelen 2028 in Los Angeles, zijn we gestart met de verkenning om Nederland zo sterk mogelijk te positioneren als legacy partner voor de LA regio.
31 mei 2021

Groen licht voor partnership More2Win met La Vuelta Holanda 2022

Alle seinen staan op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland. En More2Win is opnieuw van de partij!
22 maart 2021

Samen met NOC*NSF de maatschappelijke waarde van topsport vergroten

De Nederlandse topsport presteert mondiaal gezien goed. TeamNL realiseert een recordaantal medailles in een groot aantal sporten.Tegenwoordig zijn echter niet alleen de prestaties, maar ook de maatschappelijke waarde van deze prestaties van belang.
10 maart 2021

NIEUWE VRIENDSCHAPPEN DOOR EK PETANQUE 2022

Met de succesvolle aanvraag bij het net gelanceerde BrabantSport Fonds maken we een vliegende start met het traject. Komende maanden staan in het teken van het opstarten van een pilot deze zomer waarin we het concept gaan toetsen.

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.