x
22 maart 2021

Samen met NOC*NSF de maatschappelijke waarde van topsport vergroten

De Nederlandse topsport presteert mondiaal gezien goed. TeamNL realiseert een recordaantal medailles in een groot aantal sporten.Tegenwoordig zijn echter niet alleen de prestaties, maar ook de maatschappelijke waarde van deze prestaties van belang.
10 maart 2021

NIEUWE VRIENDSCHAPPEN DOOR EK PETANQUE 2022

Met de succesvolle aanvraag bij het net gelanceerde BrabantSport Fonds maken we een vliegende start met het traject. Komende maanden staan in het teken van het opstarten van een pilot deze zomer waarin we het concept gaan toetsen.
10 maart 2021

NIEUW BRABANTSPORT FONDS GROTE IMPULS VOOR IMPACT PROJECTEN VIA SPORT

Mooi nieuws! De afgelopen maanden hebben wij samen met de partners bij BrabantSport hard gewerkt aan de opzet en lancering van een geweldig mooi initiatief; het BrabantSport Fonds! Hét fonds dat Brabant gelukkiger én daarmee sterker maakt door sport.
29 oktober 2020

More2Win partner in bidteam Stichting Formula-Eindhoven

De missie om een ​​Formula E-race in Eindhoven te organiseren heeft meer om het lijf dan alleen de race. Het zijn de maatschappelijke uitdagingen van Nederland, en regio Eindhoven in het bijzonder, die centraal komen te staan.
12 november 2020

More2Win voor de Provincie Gelderland aan de slag met duurzaamheid en voeding

In opdracht van de Provincie Gelderland start More2Win om de sportevenementen in de Provincie Gelderland te ondersteunen op het gebied van duurzaamheid en voeding. De blikvangers vormen het WK BMX (2021) en het WK Volleybal Vrouwen (2022).

Het laatste nieuws

We blijven in beweging! Check het laatste nieuws om ons bij te benen.