x

De aanpak van More2Win

Impact maken in de wereld van sportevenementen vraagt om een heldere visie. More2Win heeft daarom een eigen aanpak ontwikkeld, met sport als krachtig middel. Door creatiever te denken, de link te maken met domeinen buiten de sport én je beloofde impact daadwerkelijk te meten, zorgen we op een unieke manier voor meer winnaars bij ieder sportevenement.

Het verhaal achter More2Win

In 2012 bedacht Tim dat het anders moest. "Het moet mogelijk zijn om meer mensen te laten profiteren van sportevenementen." Inmiddels staat er een prachtige sociale onderneming die al meer dan 7.000 winnaars heeft gerealiseerd, bij sportevenementen in binnen-en buitenland. We nemen je graag verder mee in het verhaal achter More2Win.

Winnen doe je samen

Uiteraard zijn we enorm trots op onze winnaars buiten het stadion. Maar winnen doe je nooit alleen. We hadden dit onmogelijk kunnen bereiken zonder de unieke samenwerking met onze klanten en partners. Organisaties die geloven in onze missie en hun nek uitsteken om samen met ons de wereld een stukje mooier te maken.