x

Eerste Masterclass Maatschappelijke impact door sport

19 april 2022

In een ideale wereld bestaan we niet meer...'

Als je op deze manier naar ons werk kijkt, is het logisch dat we onze opgedane kennis met zoveel mogelijk mensen willen delen. Want alleen op die manier krijgen we structureel de sportwereld in beweging om meer vanuit haar maatschappelijke impact te gaan denken en sturen. En kunnen wij daarna iets anders gaan doen ;)

Deze 'indirecte' manier van impact maken deden we al veel meer. Maar gisteren was de kick-off van de More2Win Academy! Voor een volle zaal organiseerde we een eerste Masterclass "Maatschappelijke impact door sport" voor organisaties in de sport.

Een thema waar veel interesse voor bestaat, wat volop in beweging is en waar veel organisaties vooral op zoek zijn naar antwoorden op de 'hoe dan?' vraag.

More2Win Academy

Met de lancering van de Academy stellen we ons ten doel om met meer kennisdeling en onderwijsaanbod te komen in de toekomst. Nieuwe masterclasses, executive courses, duurzaamheid & sport opleidingen, studiereizen, etc. Heb je een suggestie of vraag? Laat het ons dan vooral weten!

We zijn trots op weer nieuwe stap in het More2Win avontuur en zijn wederom veel dank verschuldigd aan het hele team voor ieders bijdrage. Mooie start, much more to come!