x

5-jarig Jubileum More2Win

20 mei 2019

Het is voor sommigen een lastig fenomeen; verjaardagen. Pak je uit met een knallend feest, of laat je het stilletjes voorbijgaan? Voor ons was het meteen duidelijk; 5 jaar More2Win betekent feest! Samen met klanten, relaties, familie en vrienden vierden we het feest van onze winnaars. De winnaars buiten het stadion: van kinderen in de favela’s in Rio de Janeiro, vluchtelingen in Brabant tot mensen met een beperking of kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven. Iedereen waar wij ons de afgelopen 5 jaar voor in hebben gezet.

Nieuw kantoor

Niet alleen ons 5-jarig bestaan werd gevierd, we openden ook het gloednieuwe More2Win kantoor. Direct bij de ingang van SX, het centrum voor sport, marketing en media in Eindhoven.

Magazine

Vijf jaar More2Win = vijf jaar lang mooie en bijzondere verhalen. Ter ere van ons jubileum hebben we een magazine ontwikkeld om je mee te nemen in ons verhaal en de impact van ons werk. Benieuwd? Er ligt een exemplaar voor je klaar in ons nieuwe kantoor of stuur ons een berichtje en we sturen er persoonlijk een naar je toe.

Nieuwe huisstijl

Wat doe je wanneer je wat ouder wordt en de eerste rimpels zichtbaar worden? Precies: tijd voor een grondige make-over! In samenwerking met Studio Zuid is een nieuwe huisstijl ontwikkelt die moet bijdragen aan de herkenbaarheid van het merk More2Win. Tim van Dooren licht toe: “De naam en huisstijl van More2Win zijn ooit bedacht vanuit een zolderkamer. Sindsdien hebben we grote stappen gezet en zochten we een uitstraling die beter past bij het merk anno 2019. Tijd dus om de lichtblauwe ‘2’ los te laten en More2Win een nieuwe ‘look’ te geven, voordat het evenementseizoen losbarst.”