x

More2Win partner in bidteam Stichting Formula-Eindhoven

29 oktober

De missie om een ​​Formula E-race in Eindhoven te organiseren heeft meer om het lijf dan alleen de race. Het zijn de maatschappelijke uitdagingen van Nederland, en regio Eindhoven in het bijzonder, die centraal komen te staan. Maatschappelijke uitdagingen met thema's die perfect passen binnen de Formula E. Daarom is het bidteam uitgebreid met More2Win met de verantwoordelijk voor het in kaart brengen van deze maatschappelijke uitdagingen en hun link met Formula-Eindhoven.

Formula E Eindhoven Dutch E-prix

Formula-Eindhoven

"We zoeken naar de beste manier om de sociale impact van dit evenement voor de regio onder de aandacht te brengen." Voorzitter Peter-Paul Laumans licht toe: “Stichting Formula-Eindhoven heeft de ambitie om de komende jaren als platform te dienen en het evenement van de Formula E-race te gebruiken om de maatschappelijke uitdagingen rondom toekomstbestendig wonen, reizen en werken aan te pakken."

Het evenement als aanjager voor de Brede Welvaart in de regio

More2Win ziet het Formula E-initiatief als een echte aanjager van de Brede Welvaart in de regio. Oprichter Tim van Dooren: "met de Formula E als versneller willen we ruimte creëren voor nieuwe duurzame en innovatieve projecten in de regio, waar alle lagen van de bevolking van profiteren. We zetten specifiek in op de thema's innovatieve mobiliteit, werken en een duurzame leefomgeving. Het is geweldig om bij te dragen aan zo'n groot evenement op eigen bodem en in onze eigen regio."