x

Onze nieuwe stagiaires: Sydney en Eva!

1 september 2022

Ze zijn begonnen! Onze nieuwe stagiaires Eva en Sydney zijn helemaal ingeburgerd in ons team. Ze waren er al bij tijdens onze zomerbarbecue en draaiden afgelopen week vol enthousiasme mee met onze Gelderland Good Food Kitchen tijdens de Zevenheuvelen Trail.

Eva studeert Sportkunde in Nijmegen, heeft stage gelopen bij N.E.C. Maatschappelijk en krijgt er veel energie van om bezig te zijn met maatschappelijke projecten. Ze gaat bij ons afstuderen waarbij duurzaamheid een belangrijk thema zal zijn. Daarnaast zal ze onze impact makers op allerlei manieren ondersteunen en kom je haar in die rol zeker tegen tijdens een van de evenementen die op de planning staan.

Sydney is derdejaars Speco-student aan Fontys te Tilburg. Een jaar lang zal ze bij ons stage lopen, ze bruist van de creatieve ideeën en kan ons met haar sportcommunicatie-studie op allerlei manieren ondersteunen. Ook onze impactmakers maken dankbaar gebruik van haar hulp waardoor je ook Sydney tegen zal komen tijdens de komende evenementen.

Eva en Sydney, welkom bij onze club!