x

Samenwerking Brabant Outcomes Fund (BOF)

1 juli 2019

TROTS! Vandaag een handtekening gezet onder een bijzondere samenwerking waardoor het Refugee Team flink meer impact kan realiseren: het Brabant Outcomes Fund. Met deze innovatieve manier van financieren investeren de Rabo Foundation, Oranje Fonds, Stichting DOEN en de Provincie Noord-Brabant in ons bedrijf, zodat we de komende twee jaar kunnen opschalen en nóg meer vluchtelingen aan het werk kunnen helpen!

Winnaars BOF 2019

"Brabant is rijk aan bijzondere ondernemers. Ondernemers die de economische kracht als middel gebruiken om aan een betere samenleving te bouwen. Een samenleving die open, inclusief en groen is.

De potentie van deze ondernemers is enorm, maar de uitdagingen zijn dat helaas ook.

In 2018 startte de zoektocht naar oplossingen. Niet vanuit organisatorische kaders, maar vanuit vraagstukken in de samenleving. We ontdekten het concept van resultaatfinanciering. Een manier van financieren waarbij impact centraal staat. Waarmee ook een mix van economische, ecologische én sociale resultaten gewaardeerd kan worden. Het eerste Outcomes Fund van Nederland was geboren."

Als sociale ondernemer is de waarde van onze impact soms moeilijk in geld uit te drukken... Daar komt verandering in! Trots om met het Refugee Team onderdeel te zijn van het eerste 'Outcomes Fund' van Nederland. Hierdoor kunnen wij als bedrijf sneller groeien en onze impact vergroten.