x

Uniek Sporten Familiedag op 26 september 2020

21 september 2020

Op zaterdag 26 september organiseert More2Win samen met Eindhoven Sport en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten Familiedag. Deze dag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek, waar Eindhoven één van de host city’s is. Het doel van de Nationale Sportweek is zo veel mogelijk mensen in Nederland duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past.

Wethouder Sport Stijn Steenbakkers: “Wat een veerkracht heeft Eindhoven laten zien tijdens de afgelopen maanden. En natuurlijk zijn we hartstikke blij dat we juist dit jaar host city mogen zijn. De Sportweek is iets dat we samen met alle sportaanbieders en de inwoners willen doen. Ik ben trots op iedereen die daar zijn of haar steentje aan gaat bijdragen. Want wat is er veel te doen in Eindhoven als je kijkt naar de mogelijkheden die er zijn om te sporten en te bewegen. Er is voor elk wat wils! Samen met NOC*NSF bieden we sport- en beweegaanbieders in Eindhoven een mooi platform om hun aanbod in de schijnwerpers te zetten. Doen jullie ook mee?”

Gevarieerd programma

Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de regio Eindhoven: van atletiek tot voetbal. Een mooi en gevarieerd sportprogramma. De deelnemers bestaan uit kinderen, jongeren én volwassenen met een beperking. Daarnaast zijn hun gezinnen meer dan welkom om ook mee te doen. Ook nodigen wij ook overige geïnteresseerden uit die enkel meer informatie willen over Uniek Sporten en het sportaanbod in de regio. Hiervoor wordt een informatiemarkt ingericht.

Locatie

De locatie van de Uniek Sporten Familiedag is het sportcomplex van International School Eindhoven. Dit is tevens de thuisbasis van Only Friends Eindhoven, een sportvereniging voor kinderen en jongeren met een beperking. Of je nu autisme hebt, 22Q11, een fysieke beperking of visueel beperkt bent: iedereen is welkom bij Only Friends Eindhoven, dé sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking uit de (ruime) regio Eindhoven. Hetzelfde geldt voor de Uniek Sporten Familiedag.

Richtlijnen RIVM

Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

Aanmelden en contact

Wil jij ook de Uniek Sporten familiedag bezoeken? Meld je dan nu aan via www.eindhovensport.nl/nsw!

Indien er vragen zijn over de Familiedag kunt u contact opnemen met Rik Jansen van More2Win Rik@more2win.com of Anne Boidin van More2Win via anne@more2win.com.

Als je een vraag hebt over Uniek Sporten dan kunt u terecht bij Sanne van Mierlo via s.van.mierlo@eindhovensport.nl.