x

Maatschappelijk partner van La Vuelta Holanda

26 augustus 2019

De 75e editie van de Ronde van Spanje (La Vuelta) gaat van start in Nederland. Van 14 t/m 16 augustus 2020 verwelkomen we het peloton drie dagen lang in Utrecht en Noord-Brabant.

More2Win is als maatschappelijk partner betrokken om bij te dragen aan de hoofddoelstelling die de publieke partners (Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Breda, Provincie Utrecht en Noord-Brabant) hebben geformuleerd. Een perfect, veilig georganiseerd en hooggewaardeerd evenement, met een breed en geapprecieerd activatieprogramma, dat een impuls geeft aan duurzaamheid, gezond stedelijk leven, economische ontwikkeling en bestuurlijke en organisatorische samenwerking in beide provincies, en in het bijzonder de betrokken gemeenten.

La Vuelta Holanda 2020

OOK BIJ LA VUELTA HOLANDA ZORGT MORE2WIN VOOR MEER WINNAARS

More2Win levert de projectleider duurzaamheid die deel uitmaakt van het managementteam van de organisatie en draagt zo actief bij aan de (positieve en duurzame) legacy van La Vuelta Holanda. De specifieke kennis en ervaring op het gebied van verduurzaming van sportevenementen wordt zowel binnen de organisatie als bij de activatieprogramma’s ingezet. Hierbij draait het niet alleen om ecologische verduurzaming, maar ook om het vergroten van de maatschappelijk impact van het evenement. Zo zet More2Win bijvoorbeeld haar Refugee Team in om de organisatie en lokale activatieprogramma’s actief en duurzaam te ondersteunen bij ‘het Feest in de Stad’.

Op deze manier zorgt More2Win, samen met haar partners, ook bij La Vuelta Holanda voor meer winnaars bij dit prachtige sportevenement.