x

Groen licht voor partnership More2Win met La Vuelta Holanda 2022

26 mei 2021

Alle seinen staan op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland. En More2Win is opnieuw van de partij! Nadat er genoodzaakt was om in 2020 de start van dit prachtige wielerevenement terug te geven aan de Spaanse organisatie, en ook het bijbehorende activatieprogramma niet kon doorgaan, is onderzocht of een start in een later jaar haalbaar zou zijn. En het antwoord daarop is volmondig “SI”!

De ASO, het ministerie van VWS, de provincies Noord-Brabant en Utrecht, de steden Breda, ’s-Hertogenbosch en Utrecht en de private partners hebben de handen opnieuw ineengeslagen voor een start in 2022. La Vuelta Holanda is hiermee voor inwoners, bedrijven, regio’s en organisaties een feestelijke stip op de horizon in deze uitdagende periode. De komende maanden worden gebruikt om de hernieuwde start van het evenement verder vorm te geven.

Fietsstimulering en duurzaamheid zijn onderdeel van de maatschappelijke doelstellingen van La Vuelta Holanda 2022

Maatschappelijk partner

More2Win heeft zich opnieuw aan dit evenement verbonden als maatschappelijk partner. Wij zijn verantwoordelijk voor de invulling van de duurzaamheidsambities van La Vuelta Holanda, o.a. met de inzet van de Groene Karavaan. Daarnaast dragen we bij aan de maatschappelijke impact van de wielerronde middels een aantal activatie programma's. Zo maken we samen met alle andere partners van La Vuelta Holanda een onvergetelijk feest in 2022!