x

Maatschappelijk Partner BrabantSport

9 december 2019

Nieuws! BrabantSport en More2Win intensiveren de goede band! Naast het verlengen van de samenwerking sluiten we aan als ‘Maatschappelijk partner’ van BrabantSport.

Tim en Nasser ‘El Jackson’

“50.000 mensen met een beperking aan het sporten/in beweging krijgen voor 2020”. Met deze ambitieuze doelstelling geven Provincie Noord-Brabant en BrabantSport aan hoe belangrijk zij het vinden dat in Brabant iedereen mee kan doen. Als trotse partner van deze ambitie hebben we de afgelopen jaren meerdere Uniek Sporten Brabant side-events opgezet, waardoor mensen met een beperking in contact komen met een nieuwe sport. Zoals tijdens de EHL G-Hockeyvriendendag, onze Archery for Everyone clinics en bij de 5KM4ALL tijdens Eindhoven Marathon.

Het komende jaar gaan we hiermee door! Tijdens het Business Event Urban van BrabantSport kreeg Tim een paar panna's van Nasser El Jackson, wereldkampioen groundmoves. Niet voor niks gelukkig, het was de aankondiging van More2Win als officieel 'Maatschappelijk Partner' van BrabantSport. Die titel dragen we met trots.

We hebben er zin in, samen maken we Brabant sterker door sport en zorgen we voor meer winnaars. Dank voor de fijne samenwerking!