x

M2W Impactrapport 2022

Let’s change the game!

Een positieve sportsector, die de maatschappij meer geeft dan ontneemt. Dat is onze droom. Omdat wij geloven in de kracht van sport. Omdat we weten dat twee derde van de mensen op deze aardbol fan is van sport. Omdat de combinatie van deze twee gigantische potentie heeft om een positief verschil te maken.

Om dat verschil te kunnen maken, móéten we aan de slag met het gehele ecosysteem van de sport. Bestaande uit bonden, clubs, atleten, competities, sponsoren en overheden. En dat in een samenspel waar menig topteam jaloers op is.

More2Win ID-kaart

Ons doel is om organisaties in de sport anders te laten werken. Zie het als nieuwe spelregels binnen dit prachtige ecosysteem. Met nieuwe sponsormodellen, andere financieringsvoorwaarden en een andere positie voor atleten. Zodat onze topsport aantoonbaar positief bijdraagt aan de belangrijke maatschappelijke vraagstukken van nu. Het afgelopen decennium hebben wij in dit specifieke gebied veel expertise en ervaring opgebouwd. Waardoor we met recht kunnen zeggen dat we het positieve verschil tastbaar kunnen maken.

Dat dit niet altijd gemakkelijk is, is helemaal niet erg. Stap voor stap komen we er samen. Sponsoren die meer en meer inzetten op maatschappelijke thema’s, overheden die doorpakken of vernieuwen met vergunningen en subsidies, fans en sporters die verwachtingen of wensen steeds duidelijker uitspreken en (top)sportorganisaties die het vermogen hebben om dit succesvol samen te brengen binnen hun core-business. Daarom zijn we blij dat we in staat zijn concrete voorbeelden en cijfers te overleggen die deze ontwikkelingen onderschrijven. Wij geloven in positieve signalen die de sportwereld helpen te versnellen.

Als Social Enterprise proberen we daarnaast zo transparant mogelijk te zijn in onze werkwijze, resultaten en lessen die we leren. Daarom publiceren we vanaf nu jaarlijks onze impact. Zodat wat wij doen, voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld wordt.

Let’s change the game!

Download hier onze Impactrapportage 2022