x

Vacature: Programmamanager Sociale Inclusie

Vacature

Kun jij het niet uitstaan dat de wereld ongelijk verdeeld is? En geloof jij net als wij dat sport een belangrijke rol kan spelen in het verbeteren van gelijke kansen? Bekijk dan onze vacature “Programmamanager Sociale Inclusie ✊🏽” en laat van je horen.

De vacature als PDF? Download hier

De rol van programmamanager Sociale Inclusie

Als ervaren programmamanager ben je verantwoordelijk voor volledige programma’s en adviestrajecten binnen More2Win. Je draagt verantwoordelijkheid voor het eindresultaat, de kwaliteit en de tevredenheid van partners en opdrachtgevers.

De programmamanager die we zoeken heeft bij uitstek sterke projectmanagement skills. Daarnaast ben je inhoudelijk bovengemiddeld kenner van maatschappelijke vraagstukken rondom inclusie en weet je hoe impactstrategieën ontwikkeld, gemeten en geborgd worden. Ook heb je dermate veel werkervaring dat stakeholdermanagement, projectadministratie en communicatie goed ontwikkeld is.

Extra eigenschappen die je (hebt) ontwikkeld liggen op acquisitie, kennis van subsidietrajecten en impact adviesprojecten.

Wat ga je doen?

Je gaat eigen programma’s ontwikkelen en uitrollen van A tot Z. Daarbij doorloop je alle M2W processtappen - strategie, concept, executie en meten & rapporteren. Ook begeleid je opdrachtgevers als ABN Amro en provincies en gemeenten bij programma’s die we gezamenlijk ontwikkelen. Daarbij werk je intern nauw samen met onze impactspecialisten en eventmanagers en ga je samenwerkingen aan met diverse organisaties in het sociale- en zorgdomein.

Wat we bieden:

 • een marktconform salaris

 • flexibele werktijden

 • unieke secundaire arbeidsvoorwaarden; o.a. onbeperkt vakantiedagen

En dit is minstens zo belangrijk:

 • een groeiend team met het echte DNA van een Social Enterprise;

 • een inspirerende werkplek op ons kantoor in SX-Eindhoven.

 • alle ruimte voor jouw unieke manier van werken


Wat we vragen

Je bent:

 • een sportliefhebber en wereldverbeteraar;

 • sterk in het overzien en onderhouden van klantrelaties;

 • organisatie- en bestuurlijk sensitief en procesgericht;

 • ervaren in projectmanagement met adviesvaardigheden;

Je hebt:

 • min. 3 jaar ervaring als project-/ programmamanager, bij voorkeur in de sport en/of sociale sector;

 • een sterke intrinsieke motivatie om een maatschappelijke bijdrage te leveren;

 • kennis van subsidie- en financieringsprojecten.

Wie zijn wij?

More2Win is een social enterprise die sport gebruikt om de wereld duurzamer, gelijker en vitaler te maken. In onze ogen faalt de (top)sportwereld in deze taak en mist daarmee de enorme potentie die sport te bieden heeft. Namelijk de positieve en enthousiasmerende kracht van sport om fans over de hele wereld te inspireren. Daarom ontwikkelen we eigen programma’s rondom sportevenementen en begeleiden we organisaties in en rondom de sport om te laten zien hoe zij sport wel kunnen inzetten om échte maatschappelijke impact te maken.

Dit doen we samen met onze klanten, zoals La Vuelta Holanda, NOC*NSF, NN Group, ministerie van VWS, Stichting Formula-Eindhoven en diverse provincies en gemeenten.

Interesse?

Gaat jouw sociale sporthart hier sneller van kloppen? Stuur dan een mail met onder andere je passies en interesses, samen met je CV, naar info@more2win.com.

Vrijdag 11 feb maken we een eerste selectie. De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 18 februari.