x

Vacature: Impactcoördinator 'Boules in je Buurt'

november 2022

Kun jij het niet uitstaan dat de wereld ongelijk verdeeld is? En geloof jij, net als wij, dat sport een belangrijke rol kan spelen in het verbeteren van gelijke kansen, zoals het verzachten van eenzaamheid? Sta je open voor een (freelance) opdracht van januari-maart 2023? Laat van je horen!

Boules in je Buurt
In de zomer van 2022 organiseerden wij, in aanloop van het EK Petanque in ’s-Hertogenbosch, laagdrempelige jeu de boules wijkavonden. Dit programma stond in het teken van het terugdringen van eenzaamheid door sociale contacten binnen de wijken te bevorderen en (nieuwe) vriendschappen op te bouwen. Jeu de boules is bij uitstek een sport waarbij je makkelijk nieuwe mensen ontmoet. Het is niet moeilijk om te spelen en je kunt het vrijwel in iedere buurt doen.

Check het nieuwsbericht voor een terugblik en de resultaten van het programma "Nieuwe vriendschappen 2022".

Impactcoördinator
Als impactcoördinator ben je volledig gefocust op het vervolgprogramma in 2023: 'Boules in je Buurt'. De periode januari-maart staat in het teken van de opstart en coördinatie. Je zorgt ervoor dat het programma 'Boules in je Buurt' in de deelnemende gemeenten en de betreffende locaties wordt opgestart en klaar staat om door de gemeente uitgevoerd te worden. De impactcoördinator houdt de voortgang in de gaten en helpt de gemeenten, binnen het aantal gestelde uren, met wensen op maat. Je houdt daarbij de gestelde impactdoelstellingen scherp in de gaten.

Samen met de programmamanager draag je de verantwoordelijkheid voor het resultaat, de kwaliteit en de tevredenheid van partners en opdrachtgevers.

Deelnemer (uit Berkel Enschot) eindigde als 13e (van de 20) in de stadsfinale. Hij zei na afloop: "Laat de winnaars maar winnen, wij hebben plezier gehad!"

We bieden...

 • een marktconforme vergoeding.
 • flexibele werktijden.
 • unieke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • een tijdelijk dienstverband of zzp-constructie voor 3 maanden (januari-maart 2023), in verband met zwangerschapsverlof, met uitzicht op verlenging.
 • aantal uren is afhankelijk van aantal deelnemende gemeenten; in overleg te bepalen.

En dit is minstens zo belangrijk

 • Je komt terecht in een groeiend team met het echte DNA van een Social Enterprise.
 • Je krijgt als uitvalsbasis een inspirerende werkplek op onze kantoren in SX-Eindhoven en 's-Hertogenbosch.
 • Je hebt alle ruimte voor jouw unieke manier van werken.

Jij

 • Je bent een sportliefhebber en wereldverbeteraar.
 • Je hebt een sterke intrinsieke motivatie om een maatschappelijke bijdrage te leveren.
 • Je bent sterk in het overzien en onderhouden van klantrelaties (bij voorkeur bij gemeenten), je bent organisatie- en bestuurlijk sensitief en procesgericht.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectmanager/-coördinator (bij voorkeur in de sport en/of sociale sector) met bijbehorende adviesvaardigheden en communicatie skills.
 • Je hebt inhoudelijk bovengemiddelde kennis van maatschappelijke vraagstukken zoals eenzaamheid.

Wij
More2Win is een social enterprise die sport gebruikt om de wereld duurzamer, gelijker en vitaler te maken. In onze ogen faalt de (top)sportwereld in deze taak en mist daarmee de enorme potentie die sport te bieden heeft. Namelijk de positieve en enthousiasmerende kracht van sport om fans over de hele wereld te inspireren. Daarom ontwikkelen we eigen programma’s rondom sportevenementen en begeleiden we organisaties in en rondom de sport om te laten zien hoe zij sport wel kunnen inzetten om échte maatschappelijke impact te maken.

Dit doen we samen met onze klanten, zoals La Vuelta Holanda, NOC*NSF, NN Group, ministerie van VWS, Eredivisie en diverse provincies en gemeenten.

Interesse?
Gaat jouw sociale sporthart hier sneller van kloppen? Stuur dan een mail met onder andere je passies en interesses, samen met je CV, naar info@more2win.com. Meer informatie over de rol? Rik@more2win.com of 06-51121736.