x

Stagiair gezocht!

26 april 2021

Wij zoeken een stagiair! Afgelopen jaar maakte voor iedereen duidelijk: sport levert een belangrijke bijdrage als het gaat om oog hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. En daar staan wij voor: Social Impact Through Sport. Rond de zomer start de uitvoer van een aantal van onze projecten en we zoeken een stagiair om ons te helpen deze te realiseren. Ben jij een ondernemende student met een passie voor sport, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid? Een outgoing wereldverbeteraar die van aanpakken weet? Dan maak je een goede start.

More2Win

Bij More2Win geloven we in de alom bekende quote van Nelson Mandela: “Sport has the power to change the world”. De unieke kracht van sport is, wat ons betreft, dat het de potentie heeft om op elk maatschappelijk thema een verschil te maken. Of het nu gaat om een inclusievere samenleving, de gezonde leefstijl of een duurzamere wereld: sport kan een bijdrage leveren.

Als sociale onderneming helpen wij sportbonden, -evenementen, sponsoren en overheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Ons doel is dat iedereen die professioneel met sport bezig is, in staat is om de maatschappelijke waarde van (top)sport voorop te stellen. Met scherp oog voor mens én milieu zorgen we zo voor meer winnaars in de sport.

Jouw stage

Je werkt mee aan maatschappelijke programma’s in de sportwereld. Onder goede begeleiding help je in de uitvoer van verschillende projecten; van het opstellen van een projectplan tot het meten van de impact die we hebben gerealiseerd. Zo coördineer je het project Dammaatjes, waarbij we via een 'zet tegen eenzaamheid', studenten en ouderen matchen. Je werft en begeleidt deelnemers, onderhoudt contact met zorginstellingen en faculteiten, organiseert de uitvoering en regelt de fysieke dag. Bij vier Uniek Sporten Runs voor verschillende doelgroepen in verschillende steden ben jij de coördinator: je begeleidt de voorbereidende trainingsschema's, werft kandidaten en sportbuddy's en maakt een plan voor de doorstroom naar lokale sportaanbieders. Je bent dus vaak op pad en vind het leuk om voor een groep te staan. Dit zijn twee voorbeelden van projecten waaraan je meewerkt. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, social media of impact meting.

“Het zaadje voor sociaal ondernemen is zeker geplant in mijn sporthart door More2Win. De open en innovatieve omgeving hebben mij veel geleerd voor de toekomst. Zeker een aanrader!” Denice, stagiair

Wij bieden

  • Een unieke meewerkstage met veel vrijheid en goede begeleiding, die je een nieuwe kijk geeft op de wereld van sport, impact en ondernemen.
  • Een klein maar fijn team met de echte spirit van een Social Enterprise; ondernemend, gezellig en betrokken.
  • Een inspirerende werkplek: ons kantoor op Strijp S, in het SX-gebouw in Eindhoven.
  • Een maandelijkse stage vergoeding, de hoogte is afhankelijk van het aantal dagen/uren.
  • Werktijden en dagen zijn in overleg.

Onze wensen

  • Een ondernemende stagiair met een passie voor sport, oog voor de wereld, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid. Een assertieve wereldverbeteraar boordevol creatieve ideeën, die van aanpakken weet.
  • 3e of 4e jaars HBO/WO student. Een studie in een van de volgende richtingen is passend; gezondheid/voeding, duurzaamheid, sport, MVO, maatschappelijk/sociaal.
  • Meewerkstage van bij voorkeur 5 dagen per week, waarbij je alle ruimte krijgt voor (afstudeer-) opdracht(en).
  • Beschikbaar vanaf augustus/september tot minimaal december 2021. Bij voorkeur tot juni/juli 2022.

Interesse?

Zorg er dan voor dat we enthousiast worden over jou! Stuur een mail met onder andere je passies en interesses, samen met je CV, naar info@more2win.com.

Maandag 17 mei maken we een eerste selectie van de binnengekomen sollicitaties.

"Ik heb echt een super stage gehad. Ik werkte mee als medewerker en was echt een onderdeel van het team. Ik heb veel geleerd op het gebied van sociaal ondernemen en leerde verder te denken over de maatschappelijke impact van sportevenementen. Ook is de manier van leidinggeven de beste manier van motiveren, dit neem ik zeker mee naar de toekomst." Jordy, oud-stagiair