x

Stagiair gezocht!

10 mei 2022

Update: Stagiair gevonden!

Afgelopen jaren maakte voor iedereen duidelijk: sport levert een belangrijke bijdrage als het gaat om oog hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. En daar staan wij voor: Social Impact Through Sport. Rond de zomer start de uitvoer van een aantal van onze projecten en we zoeken een stagiair om ons te helpen deze te realiseren. Ben jij een ondernemende student met een passie voor sport, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid? Een outgoing en maatschappelijk betrokken organisatietalent met een actieve houding die van aanpakken weet? Dan maak je een goede start.

More2Win

Bij More2Win geloven we in de alom bekende quote van Nelson Mandela: “Sport has the power to change the world”. De unieke kracht van sport is, wat ons betreft, dat het de potentie heeft om op elk maatschappelijk thema een verschil te maken. Of het nu gaat om een inclusievere samenleving, de gezonde leefstijl of een duurzamere wereld: sport kan een bijdrage leveren.

Als sociale onderneming helpen wij sportbonden, -evenementen, merken en overheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Ons doel is dat iedereen die professioneel met sport bezig is, in staat is om de maatschappelijke waarde van (top)sport voorop te stellen. Met scherp oog voor mens én milieu zorgen we zo voor meer winnaars in de sport.

Jouw stage

Vanaf augustus 2022 starten we weer met een aantal nieuwe maatschappelijke programma’s die vanuit More2Win rondom topsportevenementen worden opgezet. Onder goede begeleiding help je in de uitvoer van deze projecten; van het opstellen van een projectplan tot het meten van de impact die we hebben gerealiseerd.

Een voorbeeld van een extern evenement is de verdere uitrol van het fietsstimuleringsprogramma rondom La Vuelta Holanda en het WK Veldrijden. Je werkt samen met een van onze Sport Impactmakers aan clinics, benadert basisscholen, verzorgt lessen en organiseert de uitvoering van finale events.

Sinds april 2022 zijn we live met de More2Win Academy, een van onze interne projecten. Deze gaan we verder uitbouwen met hulp van jou. Je organiseert een of meerdere masterclasses, cursussen of bijeenkomsten voor iedereen die zich wil inzetten voor een maatschappelijk thema in de (top) sport.

Dit zijn twee voorbeelden van projecten waaraan je meewerkt. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen initiatief, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, social media of impact meting.

“Het zaadje voor sociaal ondernemen is zeker geplant in mijn sporthart door More2Win. De open en innovatieve omgeving hebben mij veel geleerd voor de toekomst. Zeker een aanrader!”
Denice | stagiair | 2020-2021

Wij bieden

  • Een unieke meewerkstage met veel vrijheid en goede begeleiding, die je een nieuwe kijk geeft op de wereld van sport, impact en ondernemen.
  • Een fijn team met de echte spirit van een Social Enterprise; ondernemend, gezellig en betrokken.
  • Een inspirerende werkplek; het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven is onze uitvalsbasis, maar waar je werkt mag je in overleg bepalen.
  • Een maandelijkse stage vergoeding, de hoogte is afhankelijk van het aantal dagen/uren.
  • Werktijden en dagen zijn in overleg.

Onze wensen

  • Een ondernemende stagiair met een passie voor sport, oog voor de wereld, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid. Een assertief en enthousiast organisatietalent boordevol creatieve ideeën, die van aanpakken weet.
  • 3e of 4e jaars HBO/WO student. Een studie in een van de volgende richtingen is passend; gezondheid/voeding, duurzaamheid, sport, MVO, eventmanagement, maatschappelijk/sociaal.
  • Meewerkstage van bij voorkeur 5 dagen per week, waarbij je alle ruimte krijgt voor (afstudeer-) opdracht(en).
  • Beschikbaar vanaf augustus/september tot minimaal december 2022. Voorkeur tot juni/juli 2023.

Interesse?

Zorg ervoor dat we enthousiast worden over jou! Stuur een mail met onder andere je drive, passies en interesses, samen met je CV, naar info@more2win.com.

"Ik heb echt een super stage gehad. Ik werkte mee als medewerker en was echt een onderdeel van het team. Ik heb veel geleerd op het gebied van sociaal ondernemen en leerde verder te denken over de maatschappelijke impact van sportevenementen. Ook is de manier van leidinggeven de beste manier van motiveren, dit neem ik zeker mee naar de toekomst."
Jordy | stagiair | 2019-2020