x

Stagiair gezocht!

23 juni 2020

Wij zoeken een stagiair! Ook wij hebben een onwerkelijke tijd achter de rug. Wat ook voor More2Win de drukste sportzomer ooit moest worden, was in één klap een lege agenda. Maar wij gaan sterker uit deze crisis komen. Sport levert een belangrijke bijdrage als het gaat om fit zijn, oog voor elkaar hebben en de wereld om ons heen. En daar staan wij voor. We hebben veel mooie nieuwe plannen en we zoeken een nieuwe stagiair om ons te helpen deze te realiseren. Ben jij een student met een passie voor sport, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid? Een wereldverbeteraar boordevol creatieve ideeën? Dan maak je een goede start.

More2Win

Van de lokale hardloopwedstrijd tot de Olympische Spelen in Tokyo. En alles wat daartussen in zit! Elke dag laten we zien dat sportevenementen veel meer zijn dan enkel wereldrecords en gouden medailles. Want juist buiten de muren van het stadion, valt een wereld te winnen. Als sociale onderneming helpen wij sportbonden, organisatoren en overheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Met scherp oog voor mens én milieu zorgen we zo voor meer winnaars bij ieder evenement. Voorafgaand, tijdens en lang nadat het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

Lees hier meer over onze winnaars.

Je stage

Je werkt mee aan maatschappelijke programma’s in de sportwereld. Zo leer je onder goede begeleiding om een sportevenement in te zetten en daarmee een impuls te geven aan een maatschappelijk probleem. Van eenzaamheid onder ouderen en het stimuleren van fietsen door kinderen, tot aan de integratie van nieuwkomers. Hierin draai je van A tot Z mee: van het opstellen van een projectplan tot het meten van de impact die we hebben gerealiseerd. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen initiatieven. Op het vlak van social media, communicatie of impact meting bijvoorbeeld.

"Ik heb echt een super stage gehad. Ik werkte mee als medewerker en was echt een onderdeel van het team. Ik heb veel geleerd op het gebied van sociaal ondernemen en leerde verder te denken over de maatschappelijke impact van sportevenementen. Ook is deze manier van leidinggeven de beste manier van motiveren, dit neem ik zeker mee naar de toekomst." Jordy, oud-stagiair.

We bieden

  • Een mooie meewerkstage met veel vrijheid en goede begeleiding, die je een nieuwe kijk op de sportwereld en ondernemen geeft.
  • Maandelijkse stage vergoeding, de hoogte is afhankelijk van het aantal dagen/uren.
  • Vaste werkplek: ons kantoor op Strijp S, in het SX-gebouw in Eindhoven.
  • Werktijden en dagen zijn in overleg.

Onze wensen

  • Een stagiair met een passie voor sport, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid. Een wereldverbeteraar boordevol creatieve ideeën.
  • 3e of 4e jaars HBO/WO student. Studierichting bijvoorbeeld Sportkunde, Sportmarketing, Sportmanagement. Ook andere studierichtingen zijn welkom.
  • Meewerkstage van minimaal 3 dagen per week.
  • Beschikbaar vanaf september tot minimaal december 2020. Ook mogelijk tot juni/juli 2021.

Interesse? Stuur een mail met je CV en een creatieve motivatiebrief naar info@more2win.com.