x

Maikel Verhaaren versterkt More2Win

Team

Per direct versterkt Maikel Verhaaren het team van More2Win, waar hij samen met Michiel van Rijn van Alkemade en Tim van Dooren het directieteam gaat vormen.

De afgelopen jaren was Maikel werkzaam bij bol.com en daarvoor in verschillende rollen actief bij marktonderzoeksbureau GfK en in de filmindustrie bij onder meer Paramount Pictures. Met deze ervaring vormt hij een krachtige toevoeging aan More2Win, perfect passend bij de behoefte aan verdere professionalisering van de organisatie. ‘‘Ik wil mijn ervaring en passie de tweede helft van mijn werkende leven bewust inzetten voor mens en planeet. Daarin ligt een prachtige match met het werk en de ambities van More2Win’, aldus Maikel.

Onveranderd hoge ambitie

In de afgelopen drie jaar is More2Win fors gegroeid en hebben we binnen het thema duurzaamheid en met diverse opleidingsproducten in de Sport Impact Academy nieuwe activiteiten toegevoegd aan onze dienstverlening. De ambitie van More2Win blijft onveranderd hoog om de spelregels in de sportwereld te veranderen als het gaat om maatschappelijke impact. Dit betekent niet automatisch ongelimiteerde groei in omvang van de organisatie, maar wel een continu streven naar maximale kwaliteit en impact. Maikel zal hierin een belangrijke rol gaan spelen, met aandacht voor de verdere ontwikkeling van de organisatie en het team.

More2Win

More2Win gelooft dat sport alles in zich heeft om de wereld mooier te maken. Als impactpartner van de sport ontwikkelen wij creatieve en aantoonbaar impactvolle legacy programma's en zetten wij onze kennis in om samen met de sport duurzame, positieve impact te vergroten. Zodat de sport een sterkere positie krijgt en aantoonbaar bijdraagt aan maatschappelijke vraagstukken als duurzaamheid, integratie, inclusiviteit en armoedebestrijding. Hiervoor werken we onder andere samen met TeamNL Centra, Eredivisie, Just Eat Takeaway, NN Group, Provincie Gelderland, BrabantSport en de European Para Championships.