x

Gezocht: Stagiair Sport Impact Maker

13 april 2023

Afgelopen jaren maakte voor iedereen duidelijk: sport levert een belangrijke bijdrage als het gaat om oog te hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. En daar staan wij voor: Social Impact Through Sport. We hebben een aantal maatschappelijke projecten lopen en we zoeken een stagiair om ons te helpen deze te realiseren.

Update: Stagiair gevonden!

Ben jij een organisatietalent met een passie voor sport, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid? Een outgoing en maatschappelijk betrokken ondernemer in de dop en een aanpakker met een actieve houding? Dan maak je een hele goede start.

More2Win

Bij More2Win geloven we in de alom bekende quote van Nelson Mandela: “Sport has the power to change the world”. De unieke kracht van sport is, wat ons betreft, dat het de potentie heeft om op elk maatschappelijk thema een verschil te maken. Of het nu gaat om een inclusievere samenleving, gezonde leefstijl of een duurzamere wereld: sport kan een bijdrage leveren.

Als sociale onderneming helpen wij sportbonden, -evenementen, merken en overheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Ons doel is dat iedereen die professioneel met sport bezig is, in staat is om de maatschappelijke waarde van (top)sport voorop te stellen. Met scherp oog voor mens én milieu zorgen we zo voor meer winnaars in de sport.

Jouw stage

In augustus 2023 lopen weer een aantal nieuwe maatschappelijke programma’s van More2Win, deze zijn vaak rondom topsportevenementen opgezet. Onder goede begeleiding help je in de voorbereiding en uitvoer van deze programma’s; van het opstellen van een projectplan tot het meten van de impact die we hebben gerealiseerd.

Een van onze projecten is de Wrap Battle, een programma om plantaardig eten te promoten onder bezoekers van sportevenementen. Je werkt samen met een van onze Sport Impactmakers aan dit project. Zo onderhoud je de contacten met de organisatie, help je van a-z mee tijdens de uitvoeringsdagen en coördineer je de impactmeting tijdens het evenement.

We organiseren in oktober voor de tweede keer een reis naar de Sport Positive Summit in Londen, dit project is een onderdeel van onze More2Win Academy. Jij helpt mee met de organisatie, waarbij je bijvoorbeeld meedenkt over de inhoud van het programma, de deelnemers op de hoogte brengt van nieuwe ontwikkelingen en praktische zaken organiseert zoals hotels en treinreizen.

Dit zijn twee voorbeelden van projecten waaraan je meewerkt. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen initiatief, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, impact metingen of nieuwe projecten.

Wij bieden

  • Een unieke meewerkstage met veel vrijheid en goede begeleiding, die je een nieuwe kijk geeft op de wereld van sport, impact en ondernemen.

  • Een fijn team met de echte spirit van een Social Enterprise; ondernemend, gezellig en betrokken.

  • Een inspirerende werkplek; ons gloednieuwe kantoor naast het station in ‘s-Hertogenbosch is onze uitvalsbasis, maar waar je werkt mag je in overleg bepalen.

  • Een maandelijkse stage vergoeding, de hoogte is afhankelijk van het aantal dagen/uren.

  • Werktijden en dagen zijn in overleg.

Onze wensen

  • Een ondernemende stagiair met een passie voor sport, oog voor de wereld, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid. Een assertief en enthousiast organisatietalent boordevol creatieve ideeën, die van aanpakken weet.

  • Een flexibele instelling, de bereidheid om op uitvoeringsdagen in de weekenden en avonden te werken.

  • 3e of 4e jaars HBO/WO student. Een studie in een van de volgende richtingen is passend; eventmanagement, gezondheid/voeding, duurzaamheid, sport, MVO, maatschappelijk/sociaal.

  • Meewerkstage van bij voorkeur 5 dagen per week, waarbij je alle ruimte krijgt voor (afstudeer-) opdracht(en).

  • Bij voorkeur beschikbaar vanaf augustus/september tot juni/juli 2024.

Interesse?

Zorg er dan voor dat we enthousiast worden over jou! Stuur een mail met onder andere je drive, passies en interesses, samen met je CV, naar info@more2win.com.

De vacature als PDF? Download hem hier.

In de week van 8-12 mei maken we een selectie van de binnengekomen CV’s, daarna plannen we de gesprekken in. We hopen van je te horen!

“Tijdens mijn stage heb ik meegekregen hoe sport maatschappelijk kan bijdragen, maar het mooiste was dat ik kon zien wat mijn werk voor een ander betekende. Het werken bij More2Win heeft me inzichten gegeven die ik voor altijd bij me zal dragen.”
Joris | stagiair | 2021-2022