Mission Gold

Oracle

Uitdaging

Zowel richting het WK voetbal in 2014, als de Olympische Spelen in 2016 organiseerde Oracle een incentive campagne voor haar salespartners, waarbij de best presterende partners een reis naar Rio de Janeiro konden winnen. In een land als Brazilië, waar de verschillen tussen arm en rijk groot zijn, wilde Oracle niet met lege handen aankomen. Daarom zochten zij naar mogelijkheden om een sociaal maatschappelijk component aan hun campagne toe te voegen.

Oplossing

Dankzij een meerjarige samenwerking met More2Win konden Oracle en haar partners ook scoren voor een sociaal doel in Rio de Janeiro. Daarnaast verzorgde More2win tijdens het WK en de Spelen een uniek dagprogramma, waarbij we op een interactieve wijze een onderwijsproject in Rio de Janeiro bezochten. Een duidelijke bijdrage aan een sociaal project in Rio én een bijzondere dag voor alle gasten van Oracle.

Resultaat

Een krachtige sociale toevoeging aan de bestaande salescampagne waarmee Oracle liet zien zich ook in te spannen voor de wereld buiten de stadions. Dankzij de investering van Oracle en haar partners heeft More2Win een prachtig sportveld, inclusief verlichting en zonnepanelen kunnen aanleggen, waardoor ruim 400 kinderen elke dag veilig kunnen sporten.

De samenwerking met More2Win is een absolute toevoeging geweest aan onze campagne. Zowel voor Oracle als voor al onze partners.

Arno Arno Nienhuis - Oracle Senior Director Alliances & Channels Benelux