More2Win Eindejaarsevent 2016

December 2016

“2016 was een succesvol jaar waarin we samen met onze klanten en partners zorgden voor meer winnaars buiten de stadions. We kijken tevreden terug op Rio2016 en met ambitie vooruit naar 2017, waarin More2Win onverminderd door gaat om de wereld van sportevenement te veranderen, zodat meer mensen hiervan profijt kunnen hebben!” Aldus Tim van Dooren in zijn afsluitende woorden tijdens het More2Win eindejaarsevent.

Tijdens deze feestelijke jaarafsluiting blikte More2Win samen met klanten, partners, familie en vrienden terug op het bijzondere Olympische jaar 2016. Bovendien ging de prachtige reportage van The Other Games in première, waardoor alle gasten zich nog één maal in Rio de Janeiro waande. Daarnaast keken we samen met Hoogleraar sportontwikkeling Maarten van Bottenburg alvast vooruit naar Tokyo2020 en de kansen die hier op sociaal maatschappelijk vlak liggen.

The Other Games is een initiatief van More2Win in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse zaken, waarbij we onder één vlag laten zien hoe Nederland op sociaal vlak rondom de Olympische Spelen het verschil maakt. Kijk voor meer informatie op www.theothergames.org.