x

Proudly presenting: stagiaires Noémi en Tessa!

september 2023

We stellen hen graag aan je voor: onze nieuwe stagiaires Noémi Luttmer en Tessa van Ruiten! Je kan ze vanaf deze week overal tegenkomen en ze zijn een mooie nieuwe aanvulling op ons team.

Tessa studeert Sport, Management en Ondernemen aan de HvA in Amsterdam en sinds haar studie is haar passie voor de maatschappelijke waarde van sport gegroeid. Ze zet de unieke kracht van sport graag in voor anderen in de maatschappij. Of het nou is als speelster en/of coach op het voetbalveld of tijdens de organisatie van een evenement. Ze is geïnteresseerd in het zo inclusief en toegankelijk mogelijk maken van sport en wil bij ons meer leren over impactmeting en duurzaamheid. Het komende half jaar loopt ze haar afstudeerstage bij ons. Ze heeft daardoor alle kans om volop te leren en bij te dragen op het gebied van maatschappelijke impact.
De oplettende kijker zag Tessa misschien al voorbij komen op de socials, want ze was ook nog eens jarig afgelopen weekend!

Noémi is derdejaars Sportkunde student aan de HAN in Nijmegen. Haar passie voor duurzaamheid en haar verlangen naar maatschappelijke verandering hebben haar naar de sportwereld geleid. Met een baan in een duurzame kledingwinkel draagt ze actief bij aan een meer ethische mode-industrie, terwijl ze in het ziekenhuis haar toewijding toont aan de gezondheid en het welzijn van anderen. Vastberaden om deze diverse ervaringen te integreren en een positieve impact op de wereld te creëren. Ze wil zich heel erg graag ontwikkelen op het raakvlak van sport en sociale/duurzame impact, waardoor ze perfect op haar plek zit bij More2Win.
Leuk detail; Noémi spreekt vloeiend Hongaars!

Welkom in ons team, op naar een gezellige, leerzame en waardevolle stageperiode!