x

Gezocht: Stagiair Communicatie

oktober 2023

Afgelopen jaren maakte voor iedereen duidelijk: sport levert een belangrijke bijdrage als het gaat om oog te hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. En daar staan wij voor: Social Impact Through Sport. We hebben een aantal maatschappelijke programma’s en we zoeken een stagiair om ons te helpen op het gebied van interne en externe communicatie, maar ook te helpen met de uitvoer van projecten.

Ben jij een communicatietalent met een passie voor sport, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid? Een outgoing en maatschappelijk betrokken student met een actieve houding? Dan maak je een hele goede start.

More2Win

”Sport has the power to change the world.” Geen sector ter wereld is in staat om zoveel mensen op een positieve manier te bereiken en te verbinden. Wij zijn ervan overtuigd dat sport alles in zich heeft om de wereld mooier te maken. Sport als middel om een positieve en duurzame bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke vraagstukken, zoals kansenongelijkheid, beweegarmoede en klimaatverandering.

Daarom ontwikkelen wij, als social enterprise, creatieve legacy programma’s die elke dag laten zien hoe sport kan bijdragen aan die mooiere wereld. Én we zetten onze kennis en ervaring in om sportorganisaties duurzaam te bewegen naar meer positieve maatschappelijke impact.

Dit doen we samen met onze partners en/of opdrachtgevers, zoals Euro Para Championships, NOC*NSF, NN Group, KNVB, PSV Eindhoven, Ministerie van VWS, diverse provincies en gemeenten.

Jouw stage

De maatschappelijke programma’s van More2Win zijn vaak rondom topsportevenementen opgezet. Impact vergroten is belangrijk, daarom willen we graag laten zien wat we doen.

Je gaat ons dan ook ondersteunen bij onze externe communicatie (zoals het goed beheren van onze socials) en het ontwerpen van in- en externe uitingen binnen onze huisstijl. Soms kunnen we je hulp ook goed gebruiken bij de uitvoer van onze programma’s, daarin zal je samenwerken met een van onze Impact Makers.

Een greep uit je communicatie-takenpakket;

 • Planning en coördinatie van de wekelijkse content voor onze social media kanalen

 • Bedenken en/of ophalen van content voor onze social media kanalen

 • Creëren van aanstekelijke teksten

 • Opmaken van sterke visuals in de huisstijl van More2Win

 • Het ontwerpen van diverse communicatie uitingen voor onze programma’s

 • Coördineren en uitvoeren van de update van de website

Daarnaast is soms jouw ondersteuning gewenst in de uitvoering van onze projecten. Denk hierbij aan het meewerken tijdens uitvoeringsdagen, regelen van praktische zaken of het uitvoeren van impactmetingen tijdens evenementen.

Binnen je stage is er alle ruimte voor eigen initiatief, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, duurzaamheid of maatschappelijke impact.

''Mijn tijd bij More2Win heb ik in alle opzichten als zeer waardevol ervaren. Er was veel ruimte voor het inbrengen en uitwerken van ideeën, maar ook op persoonlijk vlak ben ik enorm gegroeid en heb ik ervaringen opgedaan die ik altijd met mij mee zal nemen. Het was de perfecte plek om mijn communicatie vaardigheden in de praktijk toe te passen en meer te leren over het maken van impact en sociaal ondernemen.''
Sydney | stagiair SPECO | 2022-2023

Wij bieden

 • Een unieke meewerkstage met veel vrijheid en goede begeleiding, die je een nieuwe kijk geeft op de wereld van sport, impact en ondernemen.

 • Een fijn team met de echte spirit van een Social Enterprise; ondernemend, gezellig en betrokken.

 • Een inspirerende werkplek; ons kantoor naast het station in ‘s-Hertogenbosch is onze uitvalsbasis, maar waar je werkt mag je in overleg bepalen.

 • Een maandelijkse stage vergoeding, de hoogte is afhankelijk van het aantal dagen/uren.

 • Werktijden en dagen zijn in overleg.

Onze wensen

 • Een communicatietalent met een passie voor sport, oog voor de wereld, interesse in sociaal ondernemerschap en een drive voor duurzaamheid. Een assertieve en enthousiaste aanpakker boordevol creatieve ideeën.

 • Kennis van en ervaring met Canva en Adobe Indesign.

 • 3e of 4e jaars HBO/WO student. Een studie in een van de volgende richtingen is passend; SPECO, communicatie, grafische vormgeving, social media, eventmanagement, duurzaamheid, sport.

 • Meewerkstage van minimaal 3 dagen per week, waarbij je alle ruimte krijgt voor (afstudeer-) opdracht(en).

 • Beschikbaar vanaf ongeveer februari, een stage voor een half jaar of een jaar is mogelijk.

Interesse?

Zorg er dan voor dat we enthousiast worden over jou! Stuur uiterlijk 26 november een mail met onder andere je drive, passies en interesses, samen met je CV, naar info@more2win.com.

In de week van 27 november tot 1 december maken we een selectie van de binnengekomen CV’s, daarna plannen we de gesprekken in. We hopen van je te horen!

“Tijdens mijn stage heb ik meegekregen hoe sport maatschappelijk kan bijdragen, maar het mooiste was dat ik kon zien wat mijn werk voor een ander betekende. Het werken bij More2Win heeft me inzichten gegeven die ik voor altijd bij me zal dragen.”
Joris | stagiair | 2021-2022