x

Samen bouwen aan een duurzaam WK Volleybal 2022

Duurzaamheid
In samenwerking met

WK Volleybal 2022

Het WK Volleybal Vrouwen 2022 is toegekend aan Nederland en Polen. Het vierjaarlijkse WK vindt voor het eerst in de geschiedenis in Nederland plaats. Naast de sportieve prestaties verbinden alle partijen aan het WK 2022 ook diverse maatschappelijke ambities. Zo zijn met name duurzaamheid en de promotie van gezonde voeding belangrijke speerpunten. More2Win is trots om als partner aan deze doelstellingen bij te dragen!

De gezamenlijke droom is om samen met NeVoBo, TIG Sports en betrokken partners met het WK Volleybal 2022 een Sportevenement 2.0 neer te zetten. In lijn met de ‘Dutch Approach’ moet dit evenement het uithangbord worden om te laten zien hoe wij als Nederland vinden dat een mondiaal sportevenement georganiseerd moet worden.

“Wij geloven dat sportevenementen alles in zich hebben om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld”

Graag maken wij ons hard om binnen deze ambitie de component duurzaamheid, zowel technische als sociale duurzaamheid, naar een nieuw niveau te tillen. Het WK Volleybal 2022 is dé kans om dit nu samen vorm te geven, zodat het evenement als benchmark kan dienen voor evenementen die volgen.