Oracle verlengt succesvolle samenwerking met More2Win

november 2016

ICT-gigant Oracle heeft deze week bekend gemaakt de succesvolle samenwerking met More2Win te verlengen tot en met de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Na een eerdere gezamenlijke campagne tijdens het WK voetbal 2014 hebben beide partijen besloten om de handen opnieuw ineen te slaan richting Rio2016; Oracle’s Mission Gold.

“We will be back”, waren de afsluitende woorden van Bas Diepen, Senior Director Cloud Sales van Oracle, na een onvergetelijke More2Win dag tijdens het WK 2014. Samen met 50 van zijn best presterende sales partners had hij zojuist een bezoek gebracht aan het project Solar Meninos de Luz, in één van de vele achterstandswijken van Rio de Janeiro. Een unieke dag voor zijn gasten, waar afsluitend een cheque ter waarde van €25.000 werd overhandigd om een sportveld voor 400 kinderen compleet te renoveren.

Kijk voor meer info over de verschillende More2Win programma’s op onze programma pagina of neem contact met ons op via programs@more2win.com.

“Ook in 2016 zullen we de Olympische Spelen aangrijpen om een nieuwe campagne op te zetten met ons partnerkanaal”, aldus Bas Diepen. “Voor ons is het erg belangrijk om een duidelijke sales incentive bij onze partners neer te leggen, een onvergetelijke reis naar Rio te organiseren én iets heel concreets achter te laten als wij weer vertrekken.” Samen met More2Win wordt er een duidelijke sociale component toegevoegd aan de campagne. “Dit maakt ons verhaal sterker richting klanten, partners en medewerkers, zowel in Nederland als in Brazilië."

Ook More2Win is tevreden met de voortzetting van deze succesvolle samenwerking. “Voor de projecten die we ondersteunen in Rio de Janeiro is continuïteit erg belangrijk”, zegt Tim van Dooren, directeur van More2Win. “Door je als organisatie voor langere tijd te committeren aan een project, kun je écht een verschil maken. Al onze investeringen zijn erop gericht om zelfstandigheid te bevorderen bij onze projecten, lang na afloop van het WK voetbal en de Olympische Spelen."

Oracle en More2Win gaan de komende periode verder in op de vormgeving van een onvergetelijk programma in Rio de Janeiro tijdens de Spelen en de duidelijke legacy erna.