Programma’s Rio2016

Diverse klanten

Uitdaging

Rondom grote sportevenementen, zoals het WK voetbal en de Olympische Spelen, reizen veel bedrijven af naar het gastland om samen met relaties het evenement te beleven. More2Win merkte dat bezoekers naast de sport, het hotel en het Holland Heineken House ook graag een andere kant van de stad willen zien en de echte Braziliaanse cultuur leren kennen. Als je daarmee dan ook nog iets goeds doet voor Brazilië, creëer je alleen maar winnaars.

Oplossing

Via onze More2Win Programma’s boden we onze klanten de mogelijkheid om een interactief dagprogramma te boeken naar verschillende sociale projecten in Rio de Janeiro. More2Win had een selectie gemaakt van 4 geschikte projecten en een uniek programma ontwikkelt waar samen sporten, eten en te dansen centraal stonden.

Resultaat

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro namen we ruim 450 bezoekers mee naar deze projecten. Een onvergetelijke dag voor onze gasten én een directe bijdrage aan de projecten die ze hebben bezocht. Uit deze bezoeken zijn een aantal langdurige samenwerkingen ontstaan tussen Nederlandse organisaties en de projecten in Rio.

Na twee weken Rio de Janeiro was de middag met More2Win mijn absolute hoogtepunt van de Spelen.

Aad Ouborg - Directeur Ouborg Group