More2Win programma’s voor Rio2016!

november 2016

Volleyballen met Braziliaanse kinderen op het strand van de Copacabana of een bezoek brengen aan een sportproject in één van de favelas van Rio? Volgende zomer kan het, tijdens je bezoek aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

“De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om vier unieke programma’s in Rio de Janeiro op te zetten”, vertelt Martijn Berghman, project manager Rio2016 bij More2Win. “We merken dat er veel interesse is vanuit onze klanten om een maatschappelijke component toe te voegen aan hun bezoek aan de Spelen. Bezoekers willen naast de sport, het hotel en het Holland Heineken House ook graag een andere kant van de stad zien en de echte Braziliaanse cultuur leren kennen. Als je daarmee dan ook nog iets goeds doet voor Brazilië, creëer je alleen maar winnaars.”

Kijk voor meer info over de verschillende More2Win programma’s op onze programma pagina of neem contact met ons op via programs@more2win.com.

Het motto van de More2Win programma’s is dan ook duidelijk: Having fun, while doing good. We garanderen een onvergetelijke invulling van je programma in Rio en verzorgen een directe donatie aan onze projecten in Rio bij iedere boeking van een More2Win programma.

De vier programma’s worden aangeboden op diverse locaties in de stad, strategisch gelegen bij stadions en hotels. “Hierdoor zijn ze makkelijk in te passen in de bestaande programma’s, zonder veel extra reistijd. Dus of je nu wil volleyballen op het strand, wilt genieten van de prachtige uitzichten over Rio of je wil verlekkeren aan een echte Braziliaanse BBQ…wij zorgen ervoor dat je bezoek aan de Spelen onvergetelijk wordt”

Kijk voor meer info over de verschillende More2Win programma’s op onze programma pagina of neem contact met ons op via programs@more2win.com.